OVER ONS

Wilmi & Sander - Just Do It
Wilmi en Sander

Over Ons

De studio wordt op dit moment geëxploiteerd door Wilmi van der Heijden en Sander Broers, moeder en zoon. We zijn dan ook echt wat je noemt een familiebedrijf.

Onze studio straalt openheid en transparantie uit, volledig in lijn met onze werkwijze: clean, netjes, hygiënisch, betrouwbaar en privacy, iets wat veel mensen aanspreekt.

Ons doel is dan ook om zo goed mogelijk volgens de normen van de GGD te werken. De inkten die wij gebruiken zijn inkten die door de warenwet goedgekeurd zijn. Verder werken we met materialen die steriel verpakt zijn. En naalden worden bij ons maar eenmalig gebruikt. Het steriliseren gebeurt bij ons in een goedgekeurde autoclaaf door de GGD.

Twijfel je of je bij ons wel op het goede adres bent? Bel dan gerust naar de GGD, vertel dat je bij ons een piercing of tattoo wil laten zetten en vraag of wij een vertrouwd adres zijn.


Geschiedenis

In 1998 zijn we begonnen in Venray. Dit omdat een broer van Wilmi, die zelf in Lloret de mar een goed lopende studio heeft, hun de tip gaf om in Venray een studio te openen. Wilmi heeft haar leven lang al getekend en geschilderd. Dus dit sprak haar meteen wel aan. Van je hobby je werk maken, wie wil dat nu niet. Dus op naar Spanje en opleidingen volgen want hier in Nederland wilde niemand ons helpen, vandaar dat we nu zelf ook opleidingen geven.

Na een paar maanden zijn we in Cuijk op de vrije markt begonnen. Ook hier sloeg de formule goed aan. De mensen voelen zich meteen thuis bij ons. We behandelen de klanten zoals we zelf behandeld willen worden


Op 3 december 2002 hebben we de deuren geopend van onze locatie in Horst.


Cuijk hebben we in 2004 verkocht, het was niet meer te combineren.


Jeroen en Sander zijn op ong. 14 a 15 jarige leeftijd begonnen met het oefenen op kunsthuid en zo groeide de liefde van het vak. Maar voordat ze mochten komen werken moesten ze wel eerst hun school afmaken.

In juli 2005 kwam Jeroen van school en wilde toch aan de slag. We zijn rond gaan kijken en kwam hij ertoe om een studio te beginnen in Roermond, waar hij dan ook de hoofdleiding had. Deze studio is in december 2005 geopend.


Vanaf voorjaar 2006 is ook Sander voortaan fulltime werkzaam binnen ons bedrijf na afsluiting van zijn studie. Zodat we nu een mooi familiebedrijf kunnen opbouwen.


Helaas hebben we op 29 april 2007 de deuren moeten sluiten van de vestiging in Roermond. Dit alles hebben we moeten besluiten omdat Jeroen op 1 november 2006 een zwaar auto ongeluk heeft gehad en hierdoor niet meer in staat zal zijn om te piercen en te tatoeëren. Hij heeft zijn rechterpols verbrijzeld en dit zal naar grote waarschijnlijkheid niet meer goed komen.


Na 4 jaar vonden we het tijd om weer een stapje verder te gaan. Op 1 november 2010 hebben we een nieuwe studio geopend in Venray. Dit omdat Venray toch altijd is blijven trekken en zich nu de kans en mogelijkheid voordeed om dit te kunnen doen. In augustus 2011 hebben we door prive-omstandigheden Horst gesloten.


In Oktober 2011 was het weer eens tijd voor uitbreiding en zijn we begonnen met Permanente Make-up en het weglaseren van oude tattoo’s, pigment vlekken dmv. TSR ND YAG LASER. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van laseren. Het laat ook geen littekens meer achter.


Sinds 10 maart 2015 zijn we verhuisd! We zitten nu centraal in het winkelcentrum op de Passage 8. De studio is volledig vernieuwd en straalt openheid en transparantie uit, volledig in lijn met onze werkwijze.


Sinds 2016 hebben we in onze shop een Smart shop gevestigd. Jeroen heeft dit gedeelte voor zijn rekening genomen, hiervoor hebben we ook een online shop gemaakt:  www.just-smart.nl.


Op 1 November 2018 hebben wij ons 20 jarig bestaan gevierd. Hierbij hebben we een grote loterij georganiseerd met 3 hoofdprijzen! Tevens hebben we in goed overleg besloten dat Wilmi met  tatoeëer pensioen is gegaan na aanleiding van een schouder operatie. Wel blijft ze werkzaam in de shop als allround mederwerker.