Algemeen

We verwelkomen jou bij Just Do It Beauty! Wij staan voor de perfecte behandeling afgestemd op jouw huidtype. Dit maken wij waar door middel van de technieken van Ecuri Cosmetics, persoonlijk advies en ons deskundig oog. 

Bij onze beauty zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit Skin Treatment, Permanente Make-Up of een rustgevende en ontspannende massage. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de Shop: 0478-750432 of bij geen gehoor 06-15387518.

Goedgekeurd door de G.G.D.

Ons doel is om zo goed mogelijk volgens de normen van de G.G.D. te werken. Hygiëne staat bij ons op de eerste plaats. De inkten die we gebruiken zijn inkten die door de warenwet goedgekeurd zijn. Verder werken we alleen met materialen die steriel verpakt zijn. En naalden worden bij ons maar eenmalig gebruikt.

Het steriliseren gebeurt bij ons in een goedgekeurde autoclaaf door de G.G.D. En twijfel je of je bij ons wel op het goede adres bent of hier wel alles verantwoordelijk gebeurt, bel dan gerust naar de G.G.D., en zeg dat je bij ons piercing of tattoo wil laten zetten en vraag of wij een vertrouwd adres zijn.