Stretchen

Stretchen

Bij stretchen rek je een bestaande piercing uit tot een groter gat. Stretchen van de oorlel gebeurt het meest, maar het is ook mogelijk om andere plaatsen te stretchen, zoals een neus of lip piercing.

Een veilige maat om tot te stretchen is 6 millimeter, zo kan de piercing nog gewoon terug groeien en zie je er over een tijdje niks meer van. Ga er vanuit dat wanneer je boven de 6 millimeter gaat, het net als bij een tattoo, permanent is.

Het belangrijkste bij stretchen is geduld, wanneer je jouw oor te snel stretcht kun je het flink beschadigen. Wanneer je stretcht maak je kleine scheurtjes in je weefsel. Je lichaam heeft even de tijd nodig om te herstellen. Wacht daarom minstens een maand tussen elke stretch. Het verzorgen van je stretch doe je hetzelfde als het verzorgen van je piercing.


Gekeurd door de G.G.D

Ons doel is om zo goed mogelijk volgens de normen van de G.G.D. te werken. Hygiëne staat bij ons op de eerste plaats. De inkten die we gebruiken zijn inkten die door de warenwet goedgekeurd zijn. Verder werken we alleen met materialen die steriel verpakt zijn. En naalden worden bij ons maar eenmalig gebruikt.

Het steriliseren gebeurt bij ons in een goedgekeurde autoclaaf door de G.G.D. En twijfel je of je bij ons wel op het goede adres bent of hier wel alles verantwoordelijk gebeurt, bel dan gerust naar de G.G.D., en zeg dat je bij ons piercing of tattoo wil laten zetten en vraag of wij een vertrouwd adres zijn.

Mocht je toch nog vragen hebben neem dan gerust contact op.